Prepnuti klavesove kombinace pro angl. znaky
• Stránka 1 z 1
- ludviktrnka
- Jméno (bez příjmení): Ludvík
Prepnuti klavesove kombinace pro angl. znaky
Dobrý den, lze někde v ZWcadu+ 2015 přepnout klávesovou zkratku pro přístup ke znakům #&@{}<>~^ apod. ze současné AltGr na kombinaci levé Ctrl+Alt? Jsem na to zvyklý - levá ruka drží, pravá píše Díky za případné odpovědi.
EDIT: ono tedy na příkazovém řádku to funguje naštěstí dobře (ani jsem si to neuvědomil jak to mám zautomatizované) ale nefunguje to při psaní textu
EDIT: ono tedy na příkazovém řádku to funguje naštěstí dobře (ani jsem si to neuvědomil jak to mám zautomatizované) ale nefunguje to při psaní textu
- JanP
- Administrátor
- Jméno (bez příjmení): Ján Pajerchin
Re: Prepnuti klavesove kombinace pro angl. znaky
Dobrý deň,
Štandardne to nejde.
Ale nemal by to byť problém (s malou pomocou LISPu)
...v pondelok/utorok niečo vymyslím a dám to tu na fórum
Štandardne to nejde.
Ale nemal by to byť problém (s malou pomocou LISPu)
...v pondelok/utorok niečo vymyslím a dám to tu na fórum
- JanP
- Administrátor
- Jméno (bez příjmení): Ján Pajerchin
Bohužiaľ som sa asi unáhlil...
Myslím že jediné riešenie bude použiť nejaký externý program kde si nastavíte uvedené klávesové skratky a tie budú platné pre celý Windows...
Narýchlo som to pozrel... ale ťažko vybrať a hlavne odskúšať ...a ešte k tomu pre rôzne Windowsy.
Ak nájdete riešenie - uvítam ak sa o neho podelíte ...
Myslím že jediné riešenie bude použiť nejaký externý program kde si nastavíte uvedené klávesové skratky a tie budú platné pre celý Windows...
Narýchlo som to pozrel... ale ťažko vybrať a hlavne odskúšať ...a ešte k tomu pre rôzne Windowsy.
Ak nájdete riešenie - uvítam ak sa o neho podelíte ...
- ludviktrnka
- Jméno (bez příjmení): Ludvík
Díky, asi to nechám plavat - ono totiž všude ve Win to funguje a v ZWcadu všude kromě psaní textu. Obávám se že cesta přes win nevede, to je nějaké vnitřní nastavení ZWCadu. Naštěstí to není v žádném případě paralizující, lze si na to zvyknout a hlavně to v textu člověk až tak často nepoužije. Třeba pokud upravuji řádkový text v okně "vlastnosti" tak to funguje dobře, pokud ale prokliknu přímo do úpravy na ploše tak už to nefunguje. To se obávám přes externí program řešit nedá.
• Stránka 1 z 1
Zpět na Technické dotazy ZWCADu