Chyba při instalaci
• Stránka 1 z 1
Chyba při instalaci
Dobrý den,
opakovaně se mi stává, že při instalaci nové verze (upgradu) mi při rozbalování vyskočí hláška "chyba v komprimovaném souboru". Stahuju přes techsoft.sk.
Petr Libosvár
opakovaně se mi stává, že při instalaci nové verze (upgradu) mi při rozbalování vyskočí hláška "chyba v komprimovaném souboru". Stahuju přes techsoft.sk.
Petr Libosvár
- JanP
- Administrátor
- Jméno (bez příjmení): Ján Pajerchin
Re: Chyba při instalaci
Dobrý deň,
Niekedy sa stáva sa že počas sťahovania sa môže súbor poškodiť.
Nemalo by to však byť pravidlom.
...a aj keď si myslím že chyba nebude na našej strane - skúsim to predebatovať s kolegom a ak sa bude dať nejako to ošetríme.
Pre download ZWCADu sme inštalačné *.exe súbory "spakovali" do RAR archívu.
Dôvodom bol fakt, že EXE súbory sa pri určitých nastaveniach na určitých OS nedajú sťahovať - a teda niektorí užívatelia mali problém to stiahnuť v tvare *.exe
Tak či onak - vďaka za postreh ...snáď sa nám podarí nejako to ošetriť...
Niekedy sa stáva sa že počas sťahovania sa môže súbor poškodiť.
Nemalo by to však byť pravidlom.
...a aj keď si myslím že chyba nebude na našej strane - skúsim to predebatovať s kolegom a ak sa bude dať nejako to ošetríme.
Pre download ZWCADu sme inštalačné *.exe súbory "spakovali" do RAR archívu.
Dôvodom bol fakt, že EXE súbory sa pri určitých nastaveniach na určitých OS nedajú sťahovať - a teda niektorí užívatelia mali problém to stiahnuť v tvare *.exe
Tak či onak - vďaka za postreh ...snáď sa nám podarí nejako to ošetriť...
Dobrý den,
tak problémy s instalací přetrvávají. Tentokrát přikládám obrázek (je to pro update verzi 2015+).
Asi už bude něco u mě, protože mi přijde divné, že by se nikdo jiný neozval.
Petr Libosvár
tak problémy s instalací přetrvávají. Tentokrát přikládám obrázek (je to pro update verzi 2015+).
Asi už bude něco u mě, protože mi přijde divné, že by se nikdo jiný neozval.
Petr Libosvár
- JanP
- Administrátor
- Jméno (bez příjmení): Ján Pajerchin
Dobrý deň,
Som to ešte konzultoval s kolegom.
Môžete to vyskúšať stiahnuť na inom počítači ?
Je možné že to spôsobuje neznámy škodlivý kód priamo vo Vašom počítači - keďže pre download nemáme šifrované https spojenie...
...ak by ste to vyskúšali stiahnuť z iného PC a bolo by to v poriadku - bola by to určitá indícia...
Som to ešte konzultoval s kolegom.
Môžete to vyskúšať stiahnuť na inom počítači ?
Je možné že to spôsobuje neznámy škodlivý kód priamo vo Vašom počítači - keďže pre download nemáme šifrované https spojenie...
...ak by ste to vyskúšali stiahnuť z iného PC a bolo by to v poriadku - bola by to určitá indícia...
• Stránka 1 z 1
Zpět na Instalace a aktivace ZWCADu