program padá ihned po instalaci
• Stránka 1 z 1
program padá ihned po instalaci
Nainstaloval jsem DraftSight a po spusteni mi pise Program musí být ukončen. Před jeho ukončením zkuste uložit změny. Dále mi napíše Vstupní bod procedury SymInitializaW se nopodařilo v dynamicky propojené knihovně dbghelp.dll. Tím končím, co s tím ?
- JanP
- Administrátor
- Jméno (bez příjmení): Ján Pajerchin
Re: program padá ihned po instalaci
Dobrý deň
Poprosím o nasledujúce doplňujúce informácie:
1. Toto je téma pre DWDRAFT IntelliCAD. Vy však spomínate program DraftSight. Poprosím najskôr upresniť či sa jedná o DWDRAFT IntelliCAD, alebo o DraftSight
2. Poprosím info o tom na akú verziu Windowsu program inštalujete
3. A posledná úvodná otázka - Inštalovali ste program ako Administrátor Windowsu, alebo ako Užívateľ s Administrátorskými právami, alebo ako bežný užívateľ ?
Poprosím o nasledujúce doplňujúce informácie:
1. Toto je téma pre DWDRAFT IntelliCAD. Vy však spomínate program DraftSight. Poprosím najskôr upresniť či sa jedná o DWDRAFT IntelliCAD, alebo o DraftSight
2. Poprosím info o tom na akú verziu Windowsu program inštalujete
3. A posledná úvodná otázka - Inštalovali ste program ako Administrátor Windowsu, alebo ako Užívateľ s Administrátorskými právami, alebo ako bežný užívateľ ?
- JanP
- Administrátor
- Jméno (bez příjmení): Ján Pajerchin
Re: program padá ihned po instalaci
Pozerám že knižnica dbghelp.dll je súčasť DraftSight - a nie DWDRAFT IntelliCAD, takže tému presúvam do fóra pre DraftSight, kde patrí - a čakám odpovede na ďalšie hore uvedené otázky.
• Stránka 1 z 1
Zpět na Instalace a aktivace DraftSight