TECHSOFT CZTECHSOFT SKCADHelpCAD FórumFreeCAD

Drafsight se seka

Diskuse týkající se používání DraftSight
Kreslič
Příspěvky: 4
Registrován: 07 pro 2017, 18:59
Jméno (bez příjmení): Jan

Drafsight se seka

Příspěvekod Yenc » 07 pro 2017, 19:01

Ahoj, aktualizoval jsem windows 10 a po posledni velke aktualizaci se vetsina vykresu strasne seka (v podstate se s nimi neda pracovat). Jako priklad uvedu to, ze kdyz chci neco napsat, tak ceskam 5 min, nez se objevi kurzor, Kdyz se objevi, tak neco napisu ale nez se to zobrazi cekam opet 5 min, a to je porad dokola. Ma s tim nekdo zkusenosti?

Administrátor
Uživatelský avatar
Příspěvky: 356
Registrován: 14 dub 2014, 15:50
Jméno (bez příjmení): Ján Pajerchin

Re: Drafsight se seka

Příspěvekod JanP » 09 pro 2017, 08:50

Zdravim,

Ak nepomôže: obnovenie profilu DraftSightu, príkazom: _OPTIONS / Profily / Obnoviť

tak sa obávam že to nebude mať súvis s DraftSight, ale práve s Windowsom...

...najjednoduhšie (okrem vyčistenia či formátovania Win) čo by som vyskúšal je vo Windowse vytvoriť nového užívateľa (s Admin právami), čím sa vytvorí relatívne čistý profil Windowsu - potom sa prihlásiť do Windowsu pod týmto užívateľom a vyskúšať DraftSight tam...
Ak to pôjde - je to jasný signál že by bolo vhodné vymazať pôvodného užívateľa Windowsu
Ak to nepôjde - Formát Windowsu :-t

Kreslič
Příspěvky: 4
Registrován: 07 pro 2017, 18:59
Jméno (bez příjmení): Jan

Re: Drafsight se seka

Příspěvekod Yenc » 14 pro 2017, 14:27

Diky,

zkousel jsem celou novou instalaci windowsu a nepomohlo. bude to urcite windowsem, predpokladam ze poslednim buildem... Zkusim se vratit na predchozi a snad to pomuze. dam potom vedet :)

Kreslič
Příspěvky: 4
Registrován: 07 pro 2017, 18:59
Jméno (bez příjmení): Jan

Re: Drafsight se seka

Příspěvekod Yenc » 15 pro 2017, 13:41

Tak je to na prd.. vse bez uspechu :( novy os nainstalovan a porad to blbne se vsemi buildy... jedine co me napada, tak je ze to dela draftsight 2018.. pokusim se nekde sehnat 2017

Kreslič
Příspěvky: 4
Registrován: 07 pro 2017, 18:59
Jméno (bez příjmení): Jan

Re: Drafsight se seka

Příspěvekod Yenc » 18 pro 2017, 15:11

tak se mi to povedlo nakonec nejak rozchodit ale mam problem s vykresem, ktery je prevedeny z DGN, tam se neda skoro nic delat :(

Administrátor
Uživatelský avatar
Příspěvky: 356
Registrován: 14 dub 2014, 15:50
Jméno (bez příjmení): Ján Pajerchin

Re: Drafsight se seka

Příspěvekod JanP » 20 úno 2018, 13:36

No... mali by to byt standardne DWG entity... aj ked tie texty, resp srafy nemusia byt uplne v poriadku...
Je vsak mozne ze to mate ako blok = staci rozlozit...
Tazko hodnotit "naslepo" :-)

Zpět na Technické dotazy DraftSight



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků